måndag 27 april 2009

Körsbärsträd och pandor

På onsdag är det dansens dag. Då ska vi uppträda med moderna på rådhustrappan 17.00. Kommer gå sådär bra men det ska bli skoj iaf! Hittar jag inget bra ställe att dansa på i Halmstad blir detta kanske mitt sista framträdande... :( Denna dansen är lite annorlunda kan man säga. Fast det är väl de flesta svenska moderna danser. Vår danslärare hade sett Kill Bill en helg och träningen efter det gjorde vi början på värsta ninjadansen med karatehopp och grejer. Sen vet jag inte om hon såg Grease helgen efter men den träningen tog koreografin en rejäl vändning och blev mera vårig och lycklig kan man säga. Så vi ska vara lyckliga japanska danskrigare kan man säga. För att få rätt känsla i koreografin ska vi tänka på blommande körsbärsträd och pandor :P Får väl se hur det lyckas... Vi har fullt upp med att klara att sätta dansen felfritt så det blir väl koncentrerade stenansikten som vanligt.

Nu visar dom ett 25 år gammalt klipp på killarna som sjöng gyllene skor. Dom dansar och sjunger samtidigt och om man tittar noga ser man att dom har stoppat in lite lockingmoves överallt :) Trodde inte det fanns i Sverige för 25 år sedan. Eller så var det dessa tre pojkar som uppfann det ;)

I fredags köpte jag och Simon lejonkort och åkte till djurparken. Med vår vanliga otur öppnade inte parken förrän dagen efter så det var bara att cykla vidare till Kype och äta upp matsäcken där istället! Sen åkte vi vidare till Simons föräldrar och sedan hem till mina för grillning.

I lördags blev det djurparken! Det var lika trevligt som vanligt. Vi såg både björn-, elefant- och giraffbebis :) Men inga älgar... Varken kalvar eller vuxna. Typiskt! På kvällen åkte vi ut till Dalsjöfors för lite grillning hemma hos Guldstrands.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar