tisdag 17 november 2009

Bacon och broccolipaj

Prövade något nytt i köket idag. Bacon och broccolipaj vilket var väldigt gott och nyttigt :) Inte särskilt svårt att göra heller förutom allt besvär man alltid har med att lyckas platta ut degen så att den täcker hela pajformen... Klart värt besväret iaf! Synd att det bara räckte till en matlåda...

2 kommentarer:

  1. Du använder fel mängder när du gör paj. Här har du recept på en av mina senaste pajer.

    Deg:
    1burk kesella
    1.5dl grahamsmjöl
    1.5dl vetemjöl
    Lagom mycket olivolja

    Fyllning
    1kg kycklingfilé stekt
    200g fetaost
    soltorkade tomater, så mycket man vill ha
    5 vanliga tomater i bitar
    7ägg
    4dl mjölk

    SvaraRadera
  2. ja höftade lite men själva degen va nog ganska lik iaf förutom att ja bara tog en halv burk kesella. ska pröva ditt recept nästa gång måns :)

    SvaraRadera