söndag 27 september 2009

Takvifte

Nu har vi fyndat riktigt bra! Vi skulle till intersport för att impulsivshoppa eftersom vi hade fått rabattkuponger. Vi köpte inget av de vi hade rabattkupong för utan ett par shorts till Simon istället. Smart uträknat av dem... ;)

Sen när vi ändå var där borta i krokarna ville jag gärna gå in på Julabutiken och kika lite för det var ju längesedan! Vi skulle köpa en trimmer till Simons ostyriga kalufs vilket jag antog skulle finnas där. Och visst fanns det! Vi hittade dessutom två nya hänglås som kan vara bra att ha på gymmet och en febertermometer så vi vet om vi drabbats av svininfluensan.

När vi ändå var inne i Julabutiken kunde vi lika gärna titta efter en kökslampa. Vi har länge funderat på att skaffa en köksfläkt men avfärdade dessa tankar då de var aldeles för dyra. Tills idag :) Vi hittade den perfekta takfläkten inne på Jula för endast 499kr! Som hittat! Och det fanns bara en kvar så vi tog glatt med oss den till kassan.

Väl utanför kände vi att något inte stämde. Hade vi bara betalat 495kr för alltihop? Ja det hade vi :) På kvittot står det att takfläkten bara kostade 249kr vilket är helt galet eftersom det klart och tydligt stod 499kr inne i butiken! Helt ok för oss!

Som grädde på moset kunde vi sedan knalla in på Östras bageri och hämta ett gratis matbröd som vi fått i "inflyttningspresent" från kommunen i form av en lapp i brevlådan!

Mycket bra dag detta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar